Hypotheken

 

Als u een hypotheek nodig heeft, komt u terecht in een wereld van talloze mogelijkheden. Met de regelmaat van de klok ontwikkelen financiële instellingen nieuwe manieren om uw huis te financieren. Het is goed dat er zoveel verschillende oplossingen zijn. Maar wat is nu in uw situatie het beste?

 

Wij helpen u graag bij deze belangrijke keuze. Wij trekken geen standaardoplossing uit de bureaulade, maar verdiepen ons in uw persoonlijke omstandigheden, uw financiële mogelijkheden en uw wensen. Op basis daarvan geven wij u een eerlijk en objectief advies. Dat kunnen wij doen wij doen omdat wij een onafhankelijk kantoor zijn dat met diverse grote geldverstrekkers een goede relatie onderhoudt.

 

Wij bekijken uw hypotheek tevens door de bril van de verzekeringsadviseur. Want de financiering van uw huis heeft alles te maken met risicodekking, vermogensopbouw en oudedagsvoorziening. Zo krijgt u een compleet voorstel waar u werkelijk iets aan heeft.

 

Op allerlei site’s kunt u `op de ongeveer` berekenen hoeveel u kunt lenen en een indicatie krijgen omtrent het rentepercentage. Dit is nooit maatwerk omdat alleen deze twee vragen al mede afhankelijk zijn van vele factoren en uw gehele persoonlijke financiële situatie.

 

Wenst u nader geïnformeerd te worden, vul dan als eerste stap onderstaande gegevens in en/of download onder het balkje ‘downloads, overige formulieren’ een werkgeversverklaring en laat deze door uw werkgever(s) invullen. Na ontvangst van onderstaande gegevens en de werkgeversverklaring(en) nemen wij spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

 

Adres:

Prins Willem Alexanderlaan 11
6301 TR Valkenburg a.d. Geul

Tel: 043 - 450 2542
Fax: 043 - 450 4837
E-mail:

Bereikbaar: ma t/m vrij
09.00 - 12.30 uur en
13.00 - 17.00 uur

© 2023 Assurantiekantoor Ger Wiertz VOF | Disclaimer