Hypotheken


Als u een hypotheek nodig heeft, komt u terecht in een wereld van talloze mogelijkheden. Met de regelmaat van de klok ontwikkelen financiële instellingen nieuwe manieren om uw huis te financieren. Het is goed dat er zoveel verschillende oplossingen zijn. Maar wat is nu in uw situatie het beste?

Wij helpen u graag bij deze belangrijke keuze. Wij trekken geen standaardoplossing uit de bureaulade, maar verdiepen ons in uw persoonlijke omstandigheden, uw financiële mogelijkheden en uw wensen. Op basis daarvan geven wij u een eerlijk en objectief advies. Dat kunnen wij doen wij doen omdat wij een onafhankelijk kantoor zijn dat met diverse grote geldverstrekkers een goede relatie onderhoudt.

Wij bekijken uw hypotheek tevens door de bril van de verzekeringsadviseur. Want de financiering van uw huis heeft alles te maken met risicodekking, vermogensopbouw en oudedagsvoorziening. Zo krijgt u een compleet voorstel waar u werkelijk iets aan heeft.

Op allerlei site's kunt u `op de ongeveer` berekenen hoeveel u kunt lenen en een indicatie krijgen omtrent het rentepercentage. Dit is nooit maatwerk omdat alleen deze twee vragen al mede afhankelijk zijn van vele factoren en uw gehele persoonlijke financiële situatie.

Wenst u nader geïnformeerd te worden, vul dan als eerste stap onderstaande gegevens in en/of download onder het balkje 'downloads, overige formulieren' een werkgeversverklaring en laat deze door uw werkgever(s) invullen. Na ontvangst van onderstaande gegevens en de werkgeversverklaring(en) nemen wij spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.


Burgerlijke staat aanvrager
Beroep
Dienstbetrekking
Dienstverband
Bruto jaarsalaris
Beroep partner
Dienstbetrekking partner
Dienstverband partner
Bruto jaarsalaris partner
Huidige woonsituatie
Gewenst hypotheekbedrag
Eigen geld NeeJa
Lopende leningen NeeJa
Toelichting/bijzonderhedenNaam aanvrager*
Voorletters*
Geslacht manvrouw
Geboortedatum
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon*
E-mail
* = verplicht veld
   
Homepage  Bel mij service  E-mail ons  Informatie aanvraag  Totaalrelatie-service


Adres:

Prins Willem Alexanderlaan 11
6301 TR Valkenburg a.d. Geul

Tel: 043 - 450 2542
Fax: 043 - 450 4837
E-mail: info@gerwiertz.nl

Bereikbaar: ma t/m vrij
09.00 - 12.30 uur en
13.00 - 17.00 uur


Nieuwsberichten:
Belastingwijzigingen per 1 januari 2019
Zorg voor uw zonnepanelen
Wat kunt u met een kleine lijfrente?
Rechtsbijstand, maar van welke advocaat?
Uw studieschuld en de hypotheek
 
 
 
© 2019 Assurantiekantoor Ger Wiertz VOF | Disclaimer | website: Have a Byte!