Door de economische tegenwind van dit moment let u misschien meer op wat u uitgeeft. Bedenk dan dat u ook op uw verzekeringspakket vaak kunt besparen. Laat ons uw pakket doorlichten en verbeteren.
 
Verzekeringen sluit u af op het moment dat u dat nodig vindt. Daarom heeft u nu misschien een verzameling losse verzekeringen en dat kan betekenen dat u duurder uit bent dan nodig. U betaalt namelijk voor elke verzekering naast de premie ook poliskosten. Als u in plaats van losse verzekeringen kiest voor een pakketpolis kunt u vaak besparen.
 
Met het onderbrengen van uw schadeverzekeringen in één pakket zijn wij in staat u een arrangementskorting te verlenen van maximaal 20% bij het afsluiten van nieuwe verzekeringen of het toevoegen van verzekeringen aan het bestaande pakket. Daarnaast ontvangt u een pakketkorting die kan oplopen tot 12%. De pakketkorting maakt uw premie een stuk aantrekkelijker dan wanneer u dezelfde verzekeringen afzonderlijk afsluit. Bovendien betaalt u geen polis- of administratiekosten. Ook niet wanneer u iets wilt wijzigen. En per maand betalen kost u niets extra, met andere woorden: er is geen opslag bij betaling per maand.
 
Dekking ook belangrijk
Of zo’n pakketverzekering u echt voordeel oplevert, zoeken wij graag voor u uit. Een pakketpolis loopt bij één verzekeraar. Het kan zijn dat u met sommige verzekeringen toch goedkoper uit bent bij een andere aanbieder. Bovendien wilt u natuurlijk de dekking die u belangrijk vindt. Ook dat moet met een pakketpolis in orde zijn.
 
Samenvattend zijn de voordelen van het onderbrengen van uw verzekeringen in één pakket:
 
. Arrangementskorting van 20%
. Pakketkorting oplopend tot 12%
. De beste oplossing bij schade
. Snelle en soepele schadevergoeding
. Geen polis- of administratiekosten
. Geen opslag bij maandbetaling
. Geen overlap of onderverzekering
. Eén aanspreekpunt, uw persoonlijke tussenpersoon
 
Neem contact op met ons kantoor om uw verzekeringspakket te laten doorlichten. Wij gaan na hoe u voordelig en goed verzekerd bent.