In het algemeen zijn vrijdagen in mei, juni en september populair voor een bruiloft. Maar elk jaar heeft ook bepaalde data die extra in trek zijn.
 
Bekend is natuurlijk 02-02-02, de dag dat ook Willem-Alexander en Maxima in het huwelijk traden. Vorig jaar kende een piek op vrijdag 20 mei vanwege de cijfers: 20-05-2005. Dit jaar zijn zowel 6 als 20 juni veelgevraagde trouwdata, al vallen beide op een dinsdag.
 
Wie zijn bruiloft op zo’n speciale datum wil houden, moet er vroeg bij zijn. Maar ook een bruiloft op een ‘gewone’ datum vergt de nodige voorbereidingstijd. Met de huwelijksdag nemen de meeste aanstaande bruidsparen natuurlijk geen enkel risico. Maar er kan altijd iets onverwachts gebeuren, waardoor de bruiloft geannuleerd of verplaatst moet worden. Bijvoorbeeld een brand in de trouwlocatie of een ongeval van een familielid. Daarom is het verstandig om een goede bruiloftsverzekering af te sluiten voor de dag die een van de mooiste in uw leven moet worden. Zo’n verzekering vergoedt de kosten die u gemaakt heeft of moet maken om de huwelijksdag later toch weer op een onvergetelijke manier te vieren.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie over de bruiloftsverzekering.