De helft van alle autoschadegevallen wordt veroorzaakt in de eerste of laatste vijf minuten van de autorit. Als we net vertrekken of bijna op de plaats van bestemming zijn, houden we ons vaak met van alles bezig, behalve met het verkeer om ons heen. We bellen, sms-en, eten of drinken iets,stellen de navigatieapparatuur al rijdend in, etcetera.
 
Het verkeer van tegenwoordig vereist uw volledige aandacht. Het is niet voor niets dat er een forse boete staat op bijvoorbeeld handheld bellen tijdens het rijden. Het boetebedrag is onlangs verhoogd naar 150 euro. Toch is schade nooit helemaal te voorkomen, zeker ook door die enorme drukte op de weg.
 
Als u dan onverhoopt schade heeft, merkt u pas echt of u goed verzekerd bent. Want een goede autoverzekering betekent niet alleen een scherpe premie, maar ook (en vooral) een persoonlijke service en snelle en efficiënte hulpverlening. Als verzekeringsspecialist geven wij u graag een goed advies over de juiste autoverzekering. En u kunt ervan op aan, dat als er schade optreedt, wij u met raad en daad bijstaan.
 
Neem contact op als u meer wilt weten over onze gerichte service en dienstverlening.