U kent ze waarschijnlijk vooral van televisie, de topadvocaten die bekende verdachten bijstaan in spraakmakende zaken. Topadvocaten heten ze ook vanwege hun prijskaartje. Een uurtarief van 450 euro is geen uitzondering.
 
Maar ook minder bekende advocaten rekenen een stevig uurtarief. Gemiddeld kost een commerciële advocaat 220 euro en die prijzen stijgen gestaag. In de afgelopen drie jaar gingen de tarieven gemiddeld met 10 procent omhoog.
 
Het is niet uit te sluiten dat u in conflict raakt, met een leverancier, uw buurman of werkgever. Deskundig juridisch advies kan in die gevallen een oplossing bieden. Om het conflict op te lossen of om het in uw voordeel te beslechten.
 
Als u verzekerd wilt zijn van de hulp van een juridisch expert en u wilt daarvoor niet de hoofdprijs betalen, dan is een rechtsbijstandverzekering zeker aan te raden. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u rekenen op vrijwel onbeperkte juridische hulp, voor een fractie van het bedrag dat een advocaat u in rekening zou brengen. U kunt zelf bepalen voor welke rechtsgebieden u ondersteuning wilt.
 
Wilt u weten welke voordelen een rechtsbijstandverzekering u biedt en wat de premie bedraagt? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.