Hoewel de economische omstandigheden wel eens gunstiger zijn geweest, is het zelfstandig ondernemerschap voor steeds meer mensen een aantrekkelijke keuze.
 
Begin 2009 steeg het aantal starters nog meer dan in dezelfde periode een jaar eerder. Dat is opmerkelijk omdat 2008 al een topjaar was wat betreft startende ondernemers. Vooral het aantal zelfstandigen zonder personeel (zzp) blijft sterk stijgen. Die laten zich niet weerhouden door de economische tegenwind. Sterker, een kwart van hen ziet het juist als kans. Wel zien veel starters op tegen de fiscale en financiële ondernemersregels: te onduidelijk of te ingewikkeld.
 
Als specialist in bedrijfszekerheid ondersteunen wij u graag bij de voorbereiding, start en groei van uw onderneming. Wij geven u een deskundig en onafhankelijk advies over verzekeringen en uw financiële en fiscale zaken. Belangrijke zaken, want een belangrijke reden waarom starters het niet redden, is dat de administratieve en financiële inrichting niet goed heeft geregeld. Neem contact met ons op als u uw kansen op succes en groei wilt vergroten.