Als uw financieel adviseur willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarvoor is openheid nodig, zowel van uw kant als van de onze.
 
Als wij u adviseren doen we dat liefst in een open en ontspannen sfeer. Wij zijn daarom duidelijk over wat u van ons kunt verwachten. In ons dienstverleningsdocument kunt u precies lezen wat wij voor u doen, voor welke producten u bij ons terecht kunt en met wie wij samenwerken. Ook leggen wij uit hoe u betaalt voor onze diensten. Wij zijn altijd bereid dat nader toe te lichten.
 
Houd ons op de hoogte.
Hoe beter wij op de hoogte zijn van uw persoonlijke en financiële situatie, des te specifieker kunnen wij u adviseren. Laat het ons daarom weten als er iets in uw situatie verandert. Met een andere baan, een kind op komst of een verhuizing wijzigt ook uw financiële situatie. Ook uw verre toekomstwensen en uw plannen op de korte termijn hangen samen met uw financiën. Wij bespreken ze daarom graag met u.
 
Neem contact op.
Weet dat u altijd bij ons terecht kunt als u vragen heeft. Wilt u dat wij iets uitzoeken, producten met elkaar vergelijken of een berekening maken? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij staan voor u klaar voor informatie en advies.