Minister Kamp heeft de website mijnpensioenoverzicht.nl officieel in gebruik gesteld. Daardoor kunt u zien wat u aan pensioen heeft opgebouwd. Log in met uw DigiD en trek uw conclusie. Valt het mee of valt het tegen?
 
Alle informatie over pensioen dat u heeft opgebouwd, maar ook hoeveel AOW u krijgt, is door de Stichting Pensioenregister op de website www.mijnpensioenoverzicht.nl samengebracht. De website laat bovendien zien waar het pensioen is opgebouwd en waar u dus terecht kunt voor meer informatie. Elke Nederlander met een Burger Service Nummer en DigiD heeft toegang tot de website.
 
Verstand van zaken
Goede communicatie over uw toekomstige inkomen is uitermate belangrijk. Steeds vaker blijkt echter dat pensioeninformatie lastig te begrijpen is. Uit AFM-onderzoek van vorig jaar blijkt dat Nederlanders het taalgebruik te complex vinden en moeite hebben met vaktermen. Voor een echt goed gesprek over uw pensioen kunt u dan ook het beste terecht bij iemand die in gewoon Nederlands uitlegt hoe uw pensioen er voor staat.
 
Wij kijken mee
Valt de informatie op www.mijnpensioenoverzicht.nl u mee of tegen? Is alle informatie op deze website u duidelijk of roept het bij u juist vragen op? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen met alle plezier. Bovendien kunnen wij u laten zien wat u zou kunnen doen om uw pensioeninkomen nog te verbeteren.