Nederlandse huishoudens krijgen steeds meer vermogen. Dat blijkt uit cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB). Gemiddeld heeft iedere Nederlander boven de 18 jaar ruim een halve ton tot zijn beschikking.
 
Huishoudens verloren tijdens de financiële crisis wel een substantieel bedrag op hun effectenportefeuille, maar liefst 21 miljard euro. Maar de pensioenaanspraken stegen in diezelfde tijd met 143 miljard euro en de spaartegoeden met 54 miljard euro.
 
Wie bent u?
Vermogen opbouwen is verstandig, want u heeft beslist een financiële buffer nodig. Om in minder goede tijden op een reserve terug te vallen. Of om speciale wensen in de toekomst te vervullen. Om succesvol vermogen op te bouwen, moet u een goede strategie volgen. Die is voor iedereen weer anders. Want uw persoonlijke situatie bepaalt voor een groot deel uw keuzes. Wat voor soort spaarder bent u? Waarvoor spaart u en hoe lang wilt en kunt uw geld vastzetten? En in welke mate bent u bereid risico’s te lopen?
 
Strategie uitstippelen
Wilt u een goed advies over vermogensvorming? Wij helpen u graag bij het uitstippelen van een succesvolle spaarstrategie. Wij kijken naar rentetarieven en beperkende voorwaarden en gaan na of het voor u interessant is om te beleggen. Neem contact op met ons kantoor voor een goed gesprek over uw vermogen.