Uw voertuiggegevens online in te zien. U kunt sinds kort op de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) de gegevens inzien van de voertuigen die op uw naam staan.Het zijn persoonsgebonden gegevens en u moet wel inloggen met uw DigiD. Als u heeft ingelogd op de site van de RDW is allerlei informatie van uw voertuigen te zien, zoals technische gegevens, bouwjaar, datum eerste afgifte kentekenbewijs en de APK-geldigheid.
 
U kunt ook zien of uw auto of motor in ieder geval verzekerd is tegen wettelijke aansprakelijkheid. Verdere verzekeringsgegevens zijn niet te zien. Uiteraard kunt u daarvoor altijd bij ons terecht. Als u meer wilt weten over uw verzekering en ook als u er zeker van wilt zijn dat u (nog steeds) goed verzekerd bent. Wij bekijken graag voor u of uw verzekering nog voldoet.
 
Wellicht is er in uw persoonlijke situatie of in uw rijgedrag iets veranderd waardoor het verstandig of noodzakelijk kan zijn om uw verzekering aan te passen. Ook kan het zo zijn dat er inmiddels voor u een beter alternatief op de markt is.
 
Wij geven u een onafhankelijk en deskundig advies op maat als u contact met ons opneemt.