De meeste mensen met een expirerende lijfrenteverzekering oriënteren zich niet op de hoogst mogelijke uitkering. Zij gaan vaak in op het aanbod van de verzekeraar bij wie zij destijds de lijfrenteverzekering afsloten.
 
Als uw lijfrenteverzekering afloopt (expireert), komt er een bedrag vrij waarmee u verschillende mogelijkheden heeft. Afhankelijk van het tijdstip waarop u de verzekering afsloot, kunt u het bedrag rechtstreeks laten uitkeren, nog een tijdje vastzetten of een direct ingaande lijfrenteverzekering afsluiten, die periodiek (maandelijks bijvoorbeeld) een bedrag aan u uitkeert. Behalve de keuze wat u met het geld doet, heeft u ook de keuze bij wie u het bedrag onderbrengt. Dat kan bij dezelfde verzekeraar als waar u de verzekering toentertijd afsloot, maar dat hoeft niet. U kunt bij meer aanbieders een offerte aanvragen en u zult zien dat er nog wel verschillen in het aanbod zitten.
 
Wij geven u graag een goed advies over uw expirerende lijfrenteverzekering. We overleggen met u welke bestemming voor u de verstandigste keuze is. En we selecteren voor u de beste aanbiedingen van verzekeraars. Neem daarvoor contact met ons op.