Volgens recent onderzoek lopen de premies van uitvaartverzekeringen flink uiteen. Een goed advies betaalt zich daarom altijd uit.
Veel mensen hebben lang geleden een uitvaartverzekering afgesloten. Op het moment dat die verzekering uitkeert, blijkt vaak pas dat het verzekerde bedrag bij lange na niet voldoende is om alle kosten van de uitvaart te dekken. Dat komt door de fors gestegen prijzen van crematies en begrafenissen in de afgelopen tien jaar. Een op de drie Nederlanders heeft zelfs helemaal geen uitvaartverzekering. Zij gaan ervan uit dat ze tegen die tijd zelf genoeg (spaar)geld hebben om een uitvaart te bekostigen. Gemiddeld kost een uitvaart op dit moment zo’n 7.000 tot 10.000 euro. De premie van een uitvaartverzekering hoeft niet hoog te zijn. En hoe eerder u deze afsluit, des te lager de premie.
 
Heeft u geen uitvaartverzekering of heeft u deze lang geleden afgesloten? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een betaalbare (aanvullende) uitvaartverzekering. Neem dan binnenkort contact met ons op.