In de financiële dienstverlening draait het om vertrouwen. Dat vertrouwen heeft in de afgelopen tijd een flinke knauw gekregen. Dat gebrek aan vertrouwen is op zich niet verwonderlijk gezien de kredietcrisis, de positie waarin de pensioenfondsen verkeren, het gedoe rond de IJslandse spaarbanken, de onduidelijkheid over de kosten van een beleggingsverzekering, enzovoort. Toch is het ook weer niet zo dat u geen enkele bank, verzekeraar of pensioenfonds meer kunt vertrouwen. Nederland mag zich gelukkig prijzen met een relatief stabiele financiële sector en goede toezichtregels.
 
We kunnen het ons wel voorstellen dat u meer dan voorheen behoefte heeft aan onafhankelijk en deskundig advies. Als specialist in verzekeringen en geldzaken zijn wij ongebonden. Wij kunnen in alle vrijheid u het beste advies geven. Daarbij selecteren wij op een scherpe premie, goede voorwaarden en een prima rentevergoeding, maar we zorgen er ook voor dat u met een solide aanbieder in zee gaat. En we geven u graag inzicht in hoe wij tot ons advies zijn gekomen en wat de kosten zijn die wij in rekening brengen. Net als voor u is vertrouwen voor ons van het allergrootste belang.
 
Wilt u meer weten over hoe wij deskundigheid, onafhankelijkheid en vertrouwen in onze dienstverlening vormgeven, neem dan contact met ons op.