Met een kind op komst denkt u misschien vooral aan luiers, een autostoeltje en kinderopvang. Maar waarom niet wat verder in de toekomst kijken? Want als u op tijd begint met sparen, kost het minder moeite om een leuk bedrag bij elkaar te krijgen.
 
Natuurlijk bent u in de babytijd meer bezig met flesjes en verschoningen dan met de toekomstplannen van uw kind. Maar er komt een dag dat uw zoon of dochter zelfstandig gaat wonen. Wat zou het dan mooi zijn als blijkt dat u voor een startkapitaaltje gezorgd heeft. Voor financiële steun bij een studie of als extraatje voor de eerste woning.
 
Blij
Als u direct bij de geboorte begint te sparen, kunt u kiezen voor een bescheiden maandbedrag. Door de lange looptijd profiteert u volop van het rente-op-rente-principe. Na een jaar of twintig beschikt u over een prachtig eindbedrag waar uw kind heel blij mee zal zijn.
 
Volop mogelijkheden
Is er een kind op komst of zijn uw kinderen nog jong? Kom dan eens praten over een mooie manier om te sparen voor de toekomst. Zijn uw kinderen al wat ouder? Ook dan zijn er nog volop mogelijkheden om voor een financiële steun te zorgen als zij het huis uit gaan. Neem contact op met ons kantoor voor een advies.