Praten over de uitvaart raakt steeds meer uit de taboesfeer. Logisch, want wij willen ook dit laatste afscheid in stijl vormgeven. Maar of u nu kiest voor eenvoud of luxe, een uitvaart is en blijft een kostbare zaak.
 
Een bijzondere kist, champagne bij het graf, een speciale plek om de as te verstrooien. Steeds meer mensen leggen uitdrukkelijk hun wensen voor hun begrafenis of crematie vast. Maar een uitvaart is duur, zelfs als u het simpel houdt. Rouwkaarten, advertentie, bloemen, volgauto’s, kist en grafsteen. Het zijn nog maar enkele uitgaven waar u mee te maken krijgt.
 
Natura of geld
Gemiddeld kost een uitvaart op dit moment zo’n 7.000 euro, maar de kosten kunnen veel hoger uitvallen. Natuurlijk zadelt u uw kinderen daar liever niet mee op. En dat hoeft ook niet. Er zijn verschillende manieren om uw uitvaart te verzekeren. U kunt maandelijks een premie betalen, of een bedrag in één keer storten. U kunt een uitkering ineens ontvangen om daar de uitvaart mee te betalen. Of u kiest voor een natura verzekering. U ontvangt dan geen geld, maar de uitvaart wordt voor u geregeld.
 
Deskundig advies
Wilt u weten hoe u het beste uw uitvaart verzekert? Neem contact op met ons kantoor voor een deskundig advies. Wij laten u de mogelijkheden zien en rekenen u voor wat een goede verzekering u kost.