Als u binnenkort op vakantie gaat, informeert u vrienden en familie waarschijnlijk over uw bestemming en hoe lang u wegblijft. Dat is verstandig, maar zorg er wel voor dat u die informatie niet aan iedereen prijsgeeft.
 
Nogal wat mensen zijn erg open met hun persoonlijke informatie. Via sociale media als Hyves en Twitter is veel en vaak gedetailleerde informatie te vinden over het privéleven. Die informatie wordt gelezen door vrienden en bekenden, maar criminelen weten inmiddels ook goed hun weg op die websites. En als u op Hyves bijvoorbeeld laat weten wanneer en hoe lang u op vakantie bent en uw adres is eenvoudig daar of via een zoekopdracht op internet te achterhalen, dan is dat interessante informatie voor iemand met slechte plannen. Wees dus terughoudend met het verstrekken van persoonlijke informatie of zorg ervoor dat die informatie niet door iedereen te lezen is.
 
Wij wensen u een heel prettige, ontspannen en veilige vakantie. Heeft u nog geen reisverzekering of weet u niet zeker of uw huidige verzekering voldoende dekking biedt voor deze vakantie, neem dan snel nog contact met ons op. Wij regelen dat snel en goed voor u.