Heeft u enkele jaren geleden geprofiteerd van de prijsdalingen in de autoverzekeringen? Helaas, de bodem is bereikt en de premies gaan naar verwachting weer stijgen. Laat ons uw huidige verzekering checken op prijs en voorwaarden.
 
Eind 2005 barstte tussen autoverzekeraars een prijzenslag los. De ene verzekeraar kwam met een nog lagere premie dan de ander. Nederland loopt eigenlijk uit de pas met die lage prijzen. In Engeland, Duitsland en Frankrijk liggen de gemiddelde prijzen voor een WA-dekking drie maal hoger dan bij ons.
 
Niet verwonderlijk dus dat nu blijkt dat verzekeraars massaal verlies lijden op de autoverzekeringen. Verschillende verzekeraars hebben daarom onlangs hun premies naar boven bijgesteld. Naar verwachting zullen andere autoverzekeraars op korte termijn volgen.
 
Meer auto’s gestolen
Misschien zijn de komende prijsstijgingen voor u reden om weer eens opnieuw naar uw autopolis te kijken. Kijk dan niet alleen naar de premies, maar ook naar de voorwaarden. Wat voor vergoeding krijgt u bijvoorbeeld als uw auto gestolen wordt? Want er worden ieder jaar meer auto’s gestolen. Het aantal diefstallen steeg in 2010 met 6,4% ten opzichte van 2009. Vooral ‘jonge’ auto’s – van 0 tot 3 jaar oud – zijn in trek. Hoewel ze voorzien zijn van elektronische beveiliging, kraken criminele bendes die steeds vaker.
 
Uitstekende voorwaarden
Wat is voor uw auto de beste verzekering? Dat hangt sterk af van de leeftijd, het type auto en uw persoonlijke wensen. Natuurlijk wilt u een lage premie. Als u contact opneemt met ons kantoor vinden we ook nog eens een polis met uitstekende voorwaarden.