Doorlopende reisverzekering

 

Nooit onverzekerd op reis!
Jaarlijks gaat ongeveer 15 procent van de Nederlanders onverzekerd op reis. Dat komt neer op ruim één miljoen Nederlanders zonder reisverzekering. Vergeten, geen tijd gehad, te duur wellicht? Het zouden geen argumenten moeten zijn om zo’n risico te nemen bij de vakantie.

 

Om met het laatste argument te beginnen: een reisverzekering biedt voor een zeer laag bedrag per dag een enorme dekking. Diefstal van bagage, medische ingrepen, repatriëring; het zijn maar een paar van de zaken die vergoed worden. Vergeten is een veelgehoorde reden om zonder reisverzekering op pad te gaan. Maar dat kunt u eenvoudig voorkomen door een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Daar hoeft u maar één keer aan te denken, en dan gaat u vervolgens altijd goed verzekerd op reis. En daarmee hoeft u er dus nooit meer tijd voor in te ruimen.

 

Daarnaast kunt u kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering. Aantrekkelijk als u meer keren per jaar een reis boekt, want u regelt in één keer dat al deze vakanties onder de dekking vallen.

 

Wenst u een offerte aan te vragen, vul dan onderstaand formulier in, dan brengen wij snel offerte uit.

Adres:

Prins Willem Alexanderlaan 11
6301 TR Valkenburg a.d. Geul

Tel: 043 - 450 2542
Fax: 043 - 450 4837
E-mail:

Bereikbaar: ma t/m vrij
09.00 - 12.30 uur en
13.00 - 17.00 uur

© 2023 Assurantiekantoor Ger Wiertz VOF | Disclaimer