Inventaris- en goederenverzekering

 

Schade aan uw inventaris en goederen kan onvoorziene gevolgen hebben voor uw bedrijf. Hoe afhankelijk bent u bijvoorbeeld van uw automatisering? En welke gevolgen heeft schade voor de winst van uw onderneming? Het kost tijd om uw omzet weer op het oorspronkelijke peil te brengen, want uw administratie moet wellicht eerst gereconstrueerd worden.

 

De inventaris- en goederenverzekering vergoedt schade aan goederen en inventaris als gevolg van brand, ontploffing, blikseminslag, storm, Inbraak, aanrijding, gewelddadige beroving en afpersing. Voor waterschade geldt zonder meerpremie een extra uitgebreide dekking. U kunt ook zaken meeverzekeren die u voor eigen rekening aan het huurpand hebt laten aanbrengen, zoals schilderwerk en installaties.

 

Wij hebben een uitgebreid pakket verzekeringen tegen schade aan uw inventaris en goederen. U hebt keuze uit vele dekkingsmogelijkheden. Met preventieve maatregelen tegen bijvoorbeeld brand, ontploffing en extreme weersomstandigheden, verkleint u de kans op schade. Treft u preventieve maatregelen, dan kan dat aanzienlijk schelen in de premie die u betaalt.

 

Wij kunnen voor u een inventaris- en goederenverzekering op maat aanvragen en offreren.

 

Wenst u nadere informatie en/of offerte, vul dan onderstaande gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Adres:

Prins Willem Alexanderlaan 11
6301 TR Valkenburg a.d. Geul

Tel: 043 - 450 2542
Fax: 043 - 450 4837
E-mail:

Bereikbaar: ma t/m vrij
09.00 - 12.30 uur en
13.00 - 17.00 uur

© 2023 Assurantiekantoor Ger Wiertz VOF | Disclaimer