Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

 

Een geschil of een schadeclaim kan vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Goed juridisch advies en deskundige rechtshulpverlening is dus onmisbaar. Daarom verzekert u zich van rechtsbijstand.

 

De rechtsbijstandverzekering vergoedt gespecialiseerd juridisch advies en deskundige rechtshulpverlening door specialisten. Proces- en gerechtskosten en kosten van deskundigen, experts en getuigen worden tot maximaal € 50.000 vergoed. De rechtsbijstandsverzekering biedt deskundige rechtsbijstand bij geschillen waarmee u als ondernemer wordt geconfronteerd. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht, geschillen over bedrijfspanden, verzekeringen, vergunningen, geschillen met leveranciers van diensten en materialen en geschillen met afnemers die niet betalen. Naast een basisdekking en een uitgebreide dekking ook bijzondere dekkingen voor medici, verenigingen, detailhandel agrarische bedrijven.

 

Of u wint of verliest hangt af van de bewijsvoering. Het is daarom van groot belang dat uw documentatie en administratie goed op orde zijn.

 

Wij kunnen voor u een rechtsbijstandverzekering voor bedrijven op maat aanvragen en offreren.

 

Wenst u nadere informatie en/of offerte, vul dan onderstaande gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Adres:

Prins Willem Alexanderlaan 11
6301 TR Valkenburg a.d. Geul

Tel: 043 - 450 2542
Fax: 043 - 450 4837
E-mail:

Bereikbaar: ma t/m vrij
09.00 - 12.30 uur en
13.00 - 17.00 uur

© 2023 Assurantiekantoor Ger Wiertz VOF | Disclaimer