Welkom bij Assurantiekantoor Ger Wiertz VOF

 

Verzekeren is een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen bouw je op in persoonlijk contact en op een fundament van expertise, ervaring, omvang en continuïteit. “Je moet het bewijzen in de praktijk. Zo simpel is het,” vinden wij. ” Dat begint met goed advies, de cliënt zorgen uit handen nemen. Wij streven naar zo weinig mogelijk rompslomp, zo weinig mogelijk polissen. De cliënt moet zich niet druk hoeven maken over wat er allemaal verzekerd is en of dat goed is gebeurd. Dat is ónze zorg. Wij moeten hem vooral adviseren over wat níet verzekerd is en over de risico’s die dat met zich meebrengt, zodat de klant een gefundeerde beslissing kan nemen over wel of niet verzekeren.”

 

Ervaring

 

Wij zijn een gerenommeerd assurantiekantoor met deskundigheid en jarenlange praktijkervaring op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, financiële- en fiscale aangelegenheden.

 

Opleiding

 

Aan bovengenoemde deskundigheid liggen ook de daarbij bijbehorende behaalde opleidingen en studies ten grondslag, te weten assurantiën B, erkend hypotheekadviseur, pensioenpraktijk 1 + 2, AA accountant en fiscale opleidingen.

 

Onafhankelijkheid

 

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever! Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhanklijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij van nagenoeg alle verzekeraars die met tussenpersonen werken een agentschap.

 

Wat doen wij voor u?

 

Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen;
Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling;
Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen;
Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren;
Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer.

 

U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken.

 

Waar kunt u ons vinden?

 

Op bezoek komen? Wij wijzen u graag de weg. Op ons adres aangekomen kunt u uw auto parkeren op de rechter oprit. Vanaf deze oprit ziet u rechts naast de garage een deur met het bordje “Ingang”.

 

Adres:

Prins Willem Alexanderlaan 11
6301 TR Valkenburg a.d. Geul

Tel: 043 - 450 2542
Fax: 043 - 450 4837
E-mail:

Bereikbaar: ma t/m vrij
09.00 - 12.30 uur en
13.00 - 17.00 uur

© 2023 Assurantiekantoor Ger Wiertz VOF | Disclaimer